Fotografi – Fotografia de strada cu Vlad Eftenie

Despre fotografia de strada & urban cu Vlad Eftenie, un fotograf roman, “localizat” in zona Bucurestiului pasionat de arhitectura si de fotografie. Posibil sa mai manifeste si alte pasionate, dar ca relevanta pentru acest blog sa ne axam doar pe fotografie :).

Ca si in cazul multor fotografi buni ce practica acest gen de fotografie de strada (street photography), ca sa poti sa intelegi strada, sa poti sa fii in unele clipe omul potrivit la locul potrivit, trebuie sa fii acolo, pe strada, printre oameni. Strada din punct de vedere fotografic te educa sa iti dezvolti un anumit stil si te cizeleaza. In afara faptului ca iti poti dezvolta abilitati de comunicare si cunoastere, mai are si rolul pozitiv de a te scoate din anumite stari din care parca nu putem gasi singuri scapare. Indiferent de anotimp, strada are pulsul ei, e ca o scena mare, in care de fiecare data decorul se schimba, la fel ca si personajele. Deci daca vreti sa invatati fotografie de strada, puneti mana pe aparatul foto (telefon) si fiti acolo!

In final, pentru cei interesati sa ii rasfoiasca lucrarile, blogul acestuia poate fi urmarit, aici.

In continuare va expun o fotografie care ii apartine, fotografie premiata cu premiul I de catre Sony la sectiunea “Low light”:

De asemenea puteti urmari si un interviu acordat de catre acesta, celor de la F64 Romania, interviu in care ne vorbeste despre fotografia de strada (urmariti-l ca e interesant!), ponturi despre ce trebuie sa contina trusa unui fotograf, s.a.m.d.:

Daca ti-a placut articolul:

Comment is closed.

Bulk Email Sender