Tehnic – Curatarea urmelor albe de pe obiective

Am gasit pe internet un tutorial despre curatarea urmelor albe care apar pe obiective (in special pe suprafetele cauciucate – inelele de zoom sau de focusare manuala). Vi-l recomand si voua sau pentru cei interesati. Citez:

“Dupa o perioada de utilizare a obiectivelor, incep sa apara, datorita transpiratiei utilizatorului, urmele albe pe cauciucuri. Multi fotografi intampina aceasta problema, dar am gasit solutia perfecta pentru curatarea cauciucurilor si eliminarea definitiva a urmelor albe. Este vorba despre o solutie pentru detailing auto, cu rol de protectie si curatarea suprafetelor din cauciuc si vinilin. In continuare am sa va prezint cum am reusit sa curat doua obiective Nikon si doua Sigma. Toate obiectivele au fost utilizate timp de doi ani si pe parcursul utilizarii au capatat aceste urme, dar astazi a sosit vremea curatarii lor.”

PS: in afara de solutia propusa se poate inmuia betisorul si in crema de maini si sters bine cauciucul (eu am incercat varianta asta si a iesit bine).

Continuarea articolului il puteti gasi la urmatorul link, aici.

Daca ti-a placut articolul:

Comment is closed.

Bulk Email Sender